WERKEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING
EN / OF PSYCHISCHE PROBLEMATIEK

Dagactiviteiten aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek.

Dagbesteding Kwekerij

Kleinschalige zorg- en dienstverlening voor mensen met een beperking

Wij zijn gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek.

Landgoed de Hofboom Dagbesteding is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen bieden wij begeleiding. We richten ons op wat mensen met een beperking wél kunnen.

Werk hebben of een andere vorm van een zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk. Het geeft je de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten en jezelf te ontplooien. Hofbomen Dagbesteding laat zien dat er plaats is in de maatschappij voor mensen met een beperking, samen, dicht in de buurt.

Wat werkt bij arbeidsactivering?

Wat werkt bij arbeidsactivering van jonge of oude personen met psychische problematiek of een verstandelijke beperking? Persoonlijke aandacht, maatwerk, intensieve steun op de werkplek en steun vanuit het sociale netwerk (waaronder een effectieve samenwerking tussen instanties) zijn algemene vereisten.

Deelnemers zijn pas gemotiveerd als het werk goed aansluit bij hun individuele wensen, mogelijkheden en klachten aansluit. Wij bieden een gezonde werkomgeving in de buitenlucht met minimale afleiding door de ligging van Hofbomen Dagbesteding. Daarbij helpt een intensieve begeleiding met frequent contact met een jobcoache op de werkplek.