LANDGOED DE HOFBOOM
DAGBESTEDING & PLANTENKWEKERIJ

Voor dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek in een groene rustgevende omgeving met respect voor de natuur.

Dagbesteding Contact

Bloemen, vaste planten, struiken, hagen en bomen

Landgoed De Hofboom Dagbesteding uit Tilburg is gespecialiseerd in het kweken, leveren en plaatsen van alle denkbare vaste tuinplanten. Door ons assortiment en ons netwerk kunnen wij alle vaste tuinplanten leveren. Hierdoor staat Landgoed De Hofboom Dagbesteding sterk in de markt, zijn de prijzen altijd in overleg en wordt er gezorgd voor een perfecte levering. Wij kweken al ons plantgoed zelf en leveren aan particulieren, bedrijven en hoveniers.

In de eerste week van december kan u bij Landgoed De Hofboom Dagbesteding terecht voor de mooiste kerstbomen met of zonder kluit. De kwekerij is goed bereikbaar voor iedereen in omgeving Tilburg, Goirle, Riel en omliggende dorpen. Naast het leveren van kerstbomen in alle soorten en maten aan consumenten leveren wij ook kerstbomen aan bedrijven en hoveniers.

Onze actuele advertenties zijn te vinden op Marktplaats onder ‘Landgoed De Hofboom‘.

Dagbesteding Landgoed de Hofboom in Tilburg

Bent u op zoek naar gezonde, vitale en uniform gesorteerde planten, die ook nog eens strikt volgens afspraak geleverd worden? Dan bent u bij Landgoed de Hofboom aan het juiste adres! Heb je advies of extra informatie nodig over onze tuinplanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als plantenkwekerij die al vele jaren meedraait in het vak, weten we als geen ander hoe moeilijk het soms is om een keuze te maken. Daarom helpen we je graag verder om een goede keus te maken.

Wij kweken onder andere diverse soorten Coniferen, Rhododendron, Hedera, Knotwilgen, Taxus, Laurier Prunus, Rotundifolia, Zuileiken, Portugese laurier, Vlinderstruiken, Viburnum, Hortensia, diverse soorten Magnolia’s, diverse klimplanten, Amelanchier, Photinia Glansmispel, Treuriep, Bol Esdoorn op stam, Trompetboom Catalpa, Krentenstruiken Amalanchier, Fruitbomen, Robinia op stam, Siergrassen, Hibiscus, Cotoneaster op stam, Liquidambar, Gingko Biloba, mini Seringen etc.